Nyttårsforsetter, fortsettelser

Det er snart (i morgen) 1 år siden jeg sist blogget. Så jeg kan jo først starte med en oppfølging til forrige post: Jeg digger iPaden. Hvorfor kjøpte jeg ikke 3G? Jeg trenger ikke 3G, jeg har mobiltelefon med delt Internett.

Det er 1/1 og folk er opptatt av forsetter, jeg er ikke med på denslags; for de blir sjelden noe av. For meg blir det feil å starte på noe nytt bare fordi det er et nytt år. Men jeg gjorde mye bra i 2011, og 2010, og disse tingene vil jeg fortsette med. Så i stedet for nyttårsforsett så blir det nyttårs-fortsettelse på meg.

I 2012 fortsetter jeg der jeg slapp i 2011.

Blogging. Hei Kjekt å se at

Blogging. Hei

Kjekt å se at du fortsetter bloggen :-) Håper på litt flere oppdateringer i år da :-p

JG

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • You can use Markdown syntax to format and style the text. Also see and Markdown Extra for tables, footnotes, and more.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

More information about formatting options