En blogg-vekkelse?

Ja, ikke at jeg noen gang har vært en stabil blogger, men denne bloggen har lagt brakk altfor lenge nå, og jeg har innsett at jeg trenger å kommunisere mer; det som skjer – krig, fred og religion og sånt (Akkurat nå viser klokka tjue-to femti-tre! Så jeg antar at den da nærmer seg elleve …). Så, kanskje en blogg-vekkelse er på sin plass her på hanspetter.no – bloggen min.

Nå har jeg startet, med dette innlegget, så svirrer nok hodet i gang med idéer til hva som skal postes – hva som skal kommuniseres. Når det er sagt, så er jeg takknemlig for innspill! Hva vil du som leser dette at jeg skriver om; hva ønsker du å lese? Skriv en kommentar i feltet under, eller ta kontakt på twitter: @hanspetter.

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • You can use Markdown syntax to format and style the text. Also see and Markdown Extra for tables, footnotes, and more.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

More information about formatting options